GALERİ
Taksim için 15 başvuru

240 gün sonra kazma vurulacak, “Taksim Yayalaştırma Projesi” için belli istekliler arasında yapılacak ihaleye 15 firma teklif verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Belli İstekliler Arasında” usulüne göre ihaleye çık

240 gün sonra kazma vurulacak, “Taksim YayalaÅŸtırma Projesi” için belli istekliler arasında yapılacak ihaleye 15 firma teklif verdi. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi’nin “Belli Ä°stekliler Arasında” usulüne göre ihaleye çıktığı projeye gelen teklifleri deÄŸerlendirecek olan Belediye, ön yeterlilik ÅŸartlarına uygun görülen firmaları ihaleye davet edecek.

Teklif veren firmalar

Teklif süresi 28 Haziran’da dolan ve ilk etabında toplam 14 bin 315 adet fore kazığın çakılacağı proje için teklif veren firmalar ise ÅŸöyle:
Kolin Ä°nÅŸaat, ÖZKA Ä°nÅŸaat-AKM Yapı Ortaklığı, Polat Yol Yapı, STY Ä°nÅŸaat, SilahtaroÄŸlu Ä°nÅŸaat, Makyol Ä°nÅŸaat, Burkay Ä°nÅŸaat-Makimsan Ortaklığı, Yapı Proje Merkezi, ÖztaÅŸ Ä°nÅŸaat, Kalyon Ä°nÅŸaat, Atlı Ä°nÅŸaat, Fermak Ä°nÅŸaat-Özyurt Ä°nÅŸaat Ortaklığı, Öngün Ä°nÅŸaat-Günfalt Ä°nÅŸaat Ortaklığı, Nas Ä°nÅŸaat-UÄŸraÅŸ Ä°nÅŸaat-NuhoÄŸlu Ä°nÅŸaat Ortaklığı ve Ä°nÅŸ. Müh. Haydar Sezen-San-Ä°ÅŸ Ortaklığı 

Tüm alan aynı anda kapatılmayacak

Yurt gazetesinden Mehmet Demirkaya’nın haberine göre, ÅŸartnameye gereÄŸi ihaleyi kazanan firma meydanın her tarafında birden inÅŸaata baÅŸlamayacak. Ayrıca çalıştığı alanı panolarla tamamen kapatacak. Kazı nakli yapan kamyonların, kazı mahallinden ve döküm alanlarından çıkarken tekerlekleri yıkanarak yolları kirletmesi önlenecek. 7 gün 24 saat çalışılacak olan projeyi yüksekten gören bir noktaya da kamera konacak inÅŸaat aralıksız izlenecek.

 

Emlakwebtv.com 11 Temmuz 2012



 
Taksimplatform.org © 2012. Tüm hakları saklıdır. powered by sinapsiletisim